Woning afwerken met crépi

Afwerkingen met crépi zijn één van de hoofdactiviteiten van De Bouwtoppers. Eerst plaatsen we isolatie op de buitenmuur, hierop komt een laag cement, in deze cement wordt een net verwerkt om scheuren en barsten te voorkomen en nadien wordt de door u gekozen kleur crépi aangebracht.

Meer foto's

Volledig verdiep bijbouwen

Je bestaande woning uitbreiden met een extra verdiep? Yes, we can! Tijdens dit project bouwden we op de bestaande muren een nieuw verdiep, de buitengevel kreeg ook nog een extra laag crépi als afwerking.

Meer foto's

Scandinavisch dak leggen

De Vikingen waren vroeger al meesters in het bewerken van hout en bij de Bouwtoppers zetten we die traditie graag verder. Stevig, duurzaam en met het beste hout van Europa. En natuurlijk verliezen we ook hier de econormen niet uit het oog.

Meer foto's

Technische ruimte in bedrijfshal

In Heusden-Zolder bouwden we van 0 naar 100 een gehele houtconstructie binnen no-time op. In deze bedrijfshal heeft het technisch personeel nu een interne observatieruimte met nodige sanitaire en IT-voorzieningen.

Meer foto's

Opbouwen van een opnamestudio

Van een bedrijfshal naar een professionele dans en opnamestudio. In het DB Video gebouw werkten we voor Fabricmagic, onder meer gekend van het Ketnet & Disneychannel, een heel nieuwe studio uit. Houtskelet, isolatie, geluidsdempende panelen, het maakte allemaal deel uit van dit project.

Meer foto's

Woning opbouwen met isolatieblokken

Een vrij aparte manier van bouwen, maar wel top als het op energiebehoud aan komt. Met isolatieblokken bouwen we de muren stelselmatig op, vervolgens verankeren we ze met staal aan elkaar en storten we beton in de blokken. Deze manier van bouwen is ook te combineren met houtskelet en kan toegepast worden in nieuwbouw en renovatie.

Meer foto's

Renoveren van een hoeve

In Linter mochten we een gehele hoeve renoveren. Na de finalisatie van het project waren de omwonenden lovend dat hun oude molen terug de aandacht kreeg die hij verdiende. Vandaag wordt de hoeve volop gebruikt voor feestgelegenheden.

Meer foto's

Bouw van een houtskeletwoning

Een volledige nieuwbouwwoning opbouwen uit houtskelet? No problem! We zorgden ervoor dat deze klant van begin van het proces tot op het einde tevreden was met de uitvoering. Een project waar we met veel fierheid op terug kijken.

Meer foto's

Houtskelet renovatie

Een oude hoeve omtoveren tot een state of the art houtskelet woning, het kan! We bouwden een heel skelet met top hout, plaatsten extra isolatie, renoveerden het dak, plaatsten nieuwe ramen en dit alles op een duurzame manier. Een echt ecologisch en Scandinavisch pareltje!

Meer foto's

Binnenafwerking van een woning

In deze woning verzorgden we de binnenafwerking . Elke muur werd netjes en mooi afgewerkt met gyproc en de plaatsing van nieuwe binnendeuren, keuken, badkamer, trap en vloer maakte deze woning instapklaar.

Meer foto's

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x