Over Bouwtoppers

Over Bouwtoppers

Hoe het allemaal begon

Met meer dan 25 jaar ervaring op de teller in de bouwsector, besloot Rudi Haenen in 2010 De Bouwtoppers uit de grond te stampen. Door zijn expertise en zijn opgedane kennis als bouwpatholoog zag hij dat het landschap in de traditionele bouwsector te weinig vooruitgang boekte. Rudi besloot om het met De Bouwtoppers helemaal anders te gaan doen. Duurzaamheid combineren met een sterke prijs-kwaliteitsverhouding, want daar lag de toekomst...

De filosofie

Wanneer je een andere positie op de markt wilt innemen, is het belangrijk om het hele proces van basismateriaal tot afgewerkt product eens onder de loep te nemen. Zo gezegd, zo gedaan. Rudi zag dat ieder bedrijf in de productielijn zijn eigen commissie neemt waardoor de eindprijs te hoog ligt. Daarom beheren we bij De Bouwtoppers de gehele productielijn van begin tot het einde zelf. 

Ook qua duurzaamheid zijn we een echte pioneer in België. Bij elke stap die we zetten in het bouwproces stellen we ons steeds de vraag: 'Is dit de meest duurzame manier van werken?'. Vaak klinkt het antwoord hierop dan ook volmondig: 'Ja!'. We vinden het belangrijk om als mens in evenwicht te leven met wat de Aarde ons te bieden heeft en een wereld te creëren waarin komende generaties nog lang kunnen blijven genieten van een groene samenleving. 

Onze aanpak

We kiezen bewust voor nieuwe technieken die hun efficiëntie al bewezen hebben. We leveren en plaatsen bijvoorbeeld kant en klare buitenmuren waarin de isolatie al verwerkt is. Nadien kan er als afwerking gekozen worden voor steenstrips, crépi, ... Door het gebruik van deze techniek verhoogt de isolatiewaarde. Onze focus ligt op het buitenschild van de woning. Houtskeletbouw, isolatie, sierpleister, dakwerken, ramen, deuren, bij De Bouwtoppers doen we het allemaal.

De toekomst

In de toekomst willen we evolueren in hetgene waar we al jaren mee bezig zijn. Duurzame oplossingen creëren die nog steeds betaalbaar blijven. We specialiseren ons ook verder in 3D-opmetingen. We bieden met deze meetoplossingen ontegensprekelijke adviezen aan voor particulieren en andere bouwbedrijven. Zo wordt de impact van onze missie nog groter.


Over Bouwtoppers

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x